Home

Een nieuwe vormtaal

RO STUDIO inspireert bezoekers van evenementen om zich te laten overweldigen door de verheffende kracht van muziek. Ruimtelijke, organische vormen verbeelden het loslaten van het ego, verstand en lichaam en de bevrijding van het individu. Ze verleiden je om je mee te laten voeren en nieuwe verbindingen te maken met jezelf en de wereld om je heen. 

Ode aan de vervoering

De beelden van kunstenaar Rogier Ruys geven het moment van muzikale eenwording weer. RO STUDIO vertaalt ze in manifestaties voor festivals en evenementen. Als XL sculpturen van 10 tot 20 meter hoog, digitale animaties, projecties of interactieve installaties dragen ze bij aan een onvergetelijke totaalbeleving van muziek, voelen en samenzijn.

Kijken wordt zien

Vervoering is van alle tijden en culturen. Je moet je er alleen voor kunnen en willen openstellen. Wij maken die intense verwondering voor iedereen toegankelijk. Samen met onze partners ontwerpen en bouwen we hiervoor exclusieve beeldkracht, afgestemd op jouw evenement, festival, locatie of act.

Ontdek de mogelijkheden

Van dance tot pop, klassiek of jazz. Een levensgroot beeld op locatie of een totaalontwerp voor een magische beleving. Het kan allemaal. Neem contact op als je vragen of ideeën hebt of als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Samen maken we er iets onvergetelijks van.